Sīkdatņu izmantošana un privātuma politika

Kas ir sīkdatne?
Sīkdatne ir maza teksta datne, kurā tiek uzglabāti interneta iestatījumi. Gandrīz visās tīmekļa vietnēs tiek izmantota sīkdatņu tehnoloģija. Jūsu interneta pārlūks lejupielādē sīkdatni pirmo reizi, kad apmeklējat kādu tīmekļa vietni. Nākamreiz, kad apmeklēsiet konkrēto tīmekļa vietni no tās pašas ierīces, sīkdatne un tajā esošā informācija tiek nosūtīta atpakaļ uz tās izcelsmes tīmekļa vietni (pirmās puses sīkdatnes) vai uz citu vietni, kurai tā pieder (trešās personas sīkdatnes). Tādējādi tīmekļa vietne var noteikt, ka tā jau reiz ir bijusi atvērta šajā pārlūkā, un dažkārt var pielāgot parādīto saturu.
Dažas sīkdatnes ir ārkārtīgi noderīgas, jo tās uzlabo jūsu lietotāja pieredzi, kad atgriežaties tīmekļa vietnē, ko jau iepriekš esat apmeklējuši. Ja izmantosiet to pašu ierīci un pārlūku, ko iepriekš, sīkdatnes atcerēsies jūsu izdarītās izvēles, zinās, kā jūs izmantojat tīmekļa vietni, un pielāgos jums redzamo saturu, lai tas labāk atbilstu jūsu personīgajām interesēm un vajadzībām.

Jūsu sīkdatņu iestatījumi šajā tīmekļa vietnē.
Šīs tīmekļa vietnes sīkdatnes, kuru izmantošana nav jāapstiprina.
Būtiskās sīkdatnes, ko dēvē arī par obligāti nepieciešamajām sīkdatnēm, gādā par funkcijām, bez kurām jūs nevarētu izmantot šo tīmekļa vietni kā paredzēts. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas tikai šajā tīmekļa vietnē, tādēļ tās dēvē par pirmās puses sīkdatnēm. Tās jūsu datorā tiek uzglabātas tikai tikmēr, kamēr jūs pārlūkojat šo tīmekļa vietni. Viens piemērs, kādēļ obligāti nepieciešamās sīkdatnes tiek izmantotas — lai nodrošinātu, ka jūsu ekrānā parādītais saturs atbilst datu apjomam, ar ko spēj tikt galā jūsu pašreizējais interneta savienojums. Vēl kāds šo sīkdatņu funkcijas piemērs — tās veicina pāreju no http uz https, kad pārejat uz citu lapu, lai tiktu saglabāta pārraidīto datu drošība. Šāda veida sīkdatnes arī izmanto, lai saglabātu jūsu izvēli par sīkdatņu lietošanu mūsu tīmekļa vietnē. Jūsu piekrišana nav nepieciešama attiecībā uz obligāti nepieciešamajām sīkdatnēm.

Šīs tīmekļa vietnes pirmās puses sīkdatnes, kuru lietošanai nepieciešama atļauja
Sīkdatnes, kuru lietošana no juridiskā viedokļa nav obligāti nepieciešama šīs tīmekļa vietnes izmantošanai, tomēr pilda svarīgas funkcijas. Bez šīm sīkdatnēm nebūtu pieejamas funkcijas, kas padara mūsu tīmekļa vietnes lietošanu ērtu — piemēram, automātiski aizpildītās formas. Jūsu iestatījumi, piemēram, izvēlētā valoda, vairs netiktu saglabāta, tāpēc šī izvēle būtu jāveic ik reizi, kad jūs pārietu uz citu lapu. Turklāt bez šīm sīkdatnēm mēs vairs nevarētu jums nodrošināt piedāvājumus, kas ir īpaši pielāgoti tieši jums.

Tādu trešo pušu sīkdatņu lietošana šajā tīmekļa vietnē, kuru lietošanai nepieciešama atļauja
Šajā tīmekļa vietnē ir integrēts trešajām pusēm piederošs saturs. Šie trešo pušu pakalpojumu sniedzēji var izvietot sīkdatnes tīmekļa vietnē, kad jūs to apmeklējat, un tādējādi iegūt informāciju par faktu, ka esat apmeklējuši šo tīmekļa vietni. Ja vēlaties iegūt sīkāku informāciju par to, kā šīs trešās puses izmanto sīkdatnes, dodieties uz viņu tīmekļa vietnēm. Ja esat nolēmuši nesniegt atļauju šo sīkdatņu izmantošanai vai esat atsaukuši sniegto atļauju, jūs varēsiet izmantot tikai tīmekļa vietnes funkcijas, kuru lietošanai nav nepieciešamas konkrētās sīkdatnes. Šajā gadījumā jums nebūs pieejamas tīmekļa vietnes sadaļas, kurās var būt iekļauts trešo pušu saturs un kurās tādēļ atrodas trešo pušu sīkdatnes. Ja vispār nevēlaties pieņemt sīkdatnes, varat to norādīt sava tīmekļa pārlūka iestatījumos.

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash sīkdatnes (visos pārlūkos)
iPhone, iPad un citās Apple ierīcēs
Tālruņos ar Android operētājsistēmu
Tālruņos ar Windows 7 operētājsistēm

Paziņojums par sīkdatnēm, pēdējās izmaiņas 04.02.2018.

Nepieciešamās (2)

Nosaukums Nodrošinātājs Mērķis Darbības ilgums
CookieConsent www.lielvardesalus.lv 42 gadi
lielvardes_age_verified www.lielvardesalus.lv sesija

 

Funkcionālās (0)
Funkcionālās sīkdatnes ļauj tīmekļa vietnei atcerēties informāciju, kas maina tīmekļa vietnes darbību vai izskatu (piemēram, jūsu izvēlētā valoda vai reģions, kurā atrodaties).

Statistikas (3)

Nosaukums Nodrošinātājs Mērķis Darbības ilgums
_ga .lielvardesalus.lv Reģistrē unikālu ID, ko izmanto, lai ģenerētu statistikas datus par to, kā apmeklētājs izmanto tīmekļa vietni. 2 gadi
_gat .lielvardesalus.lv Reģistrē unikālu ID, ko izmanto, lai ģenerētu statistikas datus par to, kā apmeklētājs izmanto tīmekļa vietni. dažas sekundes
_gid .lielvardesalus.lv Reģistrē unikālu ID, ko izmanto, lai ģenerētu statistikas datus par to, kā apmeklētājs izmanto tīmekļa vietni. viena diena
Statistikas sīkdatnes ievāc un sniedz anonimizētu informāciju, tādējādi palīdzot tīmekļa vietnes īpašniekiem izprast, kā apmeklētāji izmanto tīmekļa vietni.

Mārketinga (6)
Mārketinga sīkdatnes izmanto, lai sekotu apmeklētāju gaitām tīmekļa vietnēs. Šo sīkdatņu mērķis ir attēlot reklāmas, kas būtu saistošas konkrētajam lietotājam un līdz ar to vērtīgākas publicētājiem un trešo pušu reklāmu izvietotājiem.

 

Nosaukums Nodrošinātājs Mērķis Darbības ilgums
Facebook pixel .lielvardesalus.lv Reģistrē mājas lapas apmeklētāju, lai vēlāk to varētu atkārtoti uzrunāt Facebook ar saistošu saturu. 180 dienas
cid .adform.net Optimizē reklāmu rādīšanu, pamatojoties uz lietotāja pārvietošanos un dažādām reklāmdevēju cenām lietotāju reklāmu rādīšanai. Reģistrē unikālu lietotāja ID, kas atpazīst lietotāja pārlūkprogrammu, apmeklējot vietnes, kurās izmanto vienu un to pašu reklāmu tīklu. Mērķis ir optimizēt reklāmu rādīšanu, ņemot vērā lietotāja kustības un dažādas reklāmu pakalpojumu sniedzēju cenas lietotāju reklāmu rādīšanai. 2 mēneši
cm .adform.net Optimizē reklāmu rādīšanu, pamatojoties uz lietotāja pārvietošanos un dažādām reklāmdevēju cenām lietotāju reklāmu rādīšanai. Reģistrē unikālu lietotāja ID, kas atpazīst lietotāja pārlūkprogrammu, apmeklējot vietnes, kurās izmanto vienu un to pašu reklāmu tīklu. Mērķis ir optimizēt reklāmu rādīšanu, ņemot vērā lietotāja kustības un dažādas reklāmu pakalpojumu sniedzēju cenas lietotāju reklāmu rādīšanai. 1 diena
cm14 .adform.net Optimizē reklāmu rādīšanu, pamatojoties uz lietotāja pārvietošanos un dažādām reklāmdevēju cenām lietotāju reklāmu rādīšanai. Reģistrē unikālu lietotāja ID, kas atpazīst lietotāja pārlūkprogrammu, apmeklējot vietnes, kurās izmanto vienu un to pašu reklāmu tīklu. Mērķis ir optimizēt reklāmu rādīšanu, ņemot vērā lietotāja kustības un dažādas reklāmu pakalpojumu sniedzēju cenas lietotāju reklāmu rādīšanai. 14 dienas
uid .adform.net Optimizē reklāmu rādīšanu, pamatojoties uz lietotāja pārvietošanos un dažādām reklāmdevēju cenām lietotāju reklāmu rādīšanai. Reģistrē unikālu lietotāja ID, kas atpazīst lietotāja pārlūkprogrammu, apmeklējot vietnes, kurās izmanto vienu un to pašu reklāmu tīklu. Mērķis ir optimizēt reklāmu rādīšanu, ņemot vērā lietotāja kustības un dažādas reklāmu pakalpojumu sniedzēju cenas lietotāju reklāmu rādīšanai. 2 mēneši
IDE .doubleclick.net Optimizē reklāmu rādīšanu, pamatojoties uz lietotāja pārvietošanos un dažādām reklāmdevēju cenām lietotāju reklāmu rādīšanai. Reģistrē unikālu lietotāja ID, kas atpazīst lietotāja pārlūkprogrammu, apmeklējot vietnes, kurās izmanto vienu un to pašu reklāmu tīklu. Mērķis ir optimizēt reklāmu rādīšanu, ņemot vērā lietotāja kustības un dažādas reklāmu pakalpojumu sniedzēju cenas lietotāju reklāmu rādīšanai. 1 mēnesis

 

Neklasificētās (0)
Neklasificētas sīkdatnes ir sīkdatnes, ko mēs vēl klasificējam kopā ar atsevišķu sīkdatņu nodrošinātājiem.

Jūsu piekrišana sīkdatņu izmantošanai attiecas uz šādu domēnu: lielvardesalus.lv

PRIVĀTUMA POLITIKA– www.lielvardesalus.lv

Šī vietne pieder un to pārvalda SIA “CIDO GRUPA”, Ostas iela 4, Rīga, LV-1034, Latvija, reģistrācijas Nr.LV40003176944 (“CIDO GRUPA’’ vai “mums”).

Turpmāk mēs izskaidrojam, kā mēs izmantojam personas datus, ar kuriem jūs atstājat pēdas un/vai, ko jūs sniedzat, kad apmeklējat mūsu vietni (“Vietne”) un izmantojat dažādus pakalpojumus tīmekļa vietnē.

SIA “CIDO GRUPA” ir personas datu, kas savākti, izmantojot tīmekļa vietni, datu apstrādātājs.

1. Personas datu vākšana

Pirms mēs apkopojam jūsu personas datus, jūs vienmēr būsiet informēts par to. Šobrīd šajā mājaslapā netiek ievākti personas dati

2. Personas datu lietošana

Privātuma politika neattiecas uz trešo pušu tīmekļa vietnēm

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī privātuma politika neattiecas uz tīmekļa vietnēs norādīto trešo pušu tīmekļa vietņu konfidencialitātes praksi, un mēs neesam atbildīgi par šo praksi.

IP adrešu izmantošana 

Mēs neuzkrājam Jūsu IP adreses, tās ir pieejams tikai tikai trešo pušu sekošanas rīkiem, piemēram, Google Analytics. Plašāka informācija par Google Analytics šeit: https://support.google.com/analytics/answer/2763052

Izmaiņas sīkfailu politikā

Šajā privātuma politikā ir iespējamas arī izmaiņas, tādēļ iesakām periodiski pārskatīt šo privātuma politiku, lai iepazītos ar atjaunināto informāciju par mūsu konfidencialitātes politiku. Šī privātuma politika pēdējo reizi tika atjaunināta 2018. gada 28.maijā.

Tīmekļa vietnes lietošana

SIA “CIDO GRUPA” saglabā statistiku par to, kuras tīmekļa vietnes apmeklē mūsu lietotāji un kuriem produktiem lietotājiem dod priekšroku. Šie dati neietver personas datus. Izmantojot savāktos datus, SIA “CIDO GRUPA” tiek veidotas zināšanas par tīmekļa vietnes lietošanu. Šī informācija tiek izmantota tīmekļa vietnes pilnveidošanai. Mēs izmantojam arī datus par visu mūsu lietotāju navigāciju, lai varētu saprast, kā mūsu lietotāji izmanto tīmekļa vietni kā kopējā grupa, un, balstoties uz šo informāciju, mēs vietni cenšamies uzlabot. Kad jūs pametat mūsu vietni, mēs nevaram redzēt, no kurienes jūs nākat, vai uz kurieni tālāk ejat Internetā. Turklāt mēs apkopojam informāciju par to, kurus produktus izvēlas mūsu lietotāji, esot kopējā grupa. Arī šī informācija tiek izmantota tīmekļa vietnes pilnveidošanai.

3. Sīkdatnes

Mēs savā vietnē izmantojam sīkdatnes. Lūdzu, izlasiet vairāk par sīkdatņu izmantošanu mūsu politiku, kuru varat atrast šeit:  http://www.lielvardesalus.lv/sikdatnu-izmantosana/

Sīkdatņu izmantošanas laikā iegūto datu apstrādes mērķi ir šādi:

  • izmantot, uzlabot un optimizēt tīmekļa vietnes un tās pakalpojumu kvalitāti un lietotāju pieredzi;
  • veikt klientu un lietotāju analīzi un segmentāciju, lai uzlabotu mūsu izpratni par saviem lietotājiem, kā arī, lai sniegtu labākus un pielāgotus pakalpojumus lietotājiem, tostarp jums;
  • statistikas mērķiem.

4. Drošība

  • Mēs esam ieviesuši drošības pasākumus, lai nodrošinātu, ka mūsu iekšējās procedūras atbilst mūsu augstākajiem drošības politikas standartiem. Tāpēc mēs pieliekam visas pūles, lai aizsargātu jūsu personas datu kvalitāti un integritāti.

5. Cits

Ja vēlaties iesniegt sūdzību par savu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums, izmantojot e-pastu, tālruni vai vēstuli, kā norādīts 9. punktā augstāk. Jūs varat arī iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā.

***

Versija 1.0, 28.05.2018.

Leģendām apvīts brūvēšanas mantojums
Vai Tev ir vismaz 18 gadi?
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.